Rakennekynsikoulutus

Rakastatko kynsien lakkausta ja käsienhoitoa, mutta olisi mahtavaa, kun kaikki kynnet olisivat saman pituisia, muotoisia ja kestäviä?

Juuri näistä lähtökohdista on kehitetty maailman johtavin valokovetteinen rakennekynsimenetelmä LCN. Saksassa kehitetty brändi on ollut markkinoilla jo lähes 40 vuotta ja Suomen markkinoilla rakennekynsiä on tehty LCN:n tuotteilla vuodesta 1988, eli yli 30 vuotta. Tuotteiden jalkuva tuotekehitys omalla tutkimus- ja kehitys osastolla takaa sen että LCN on aina askellen edellä muita.

Rakennekynsiammattilaiseksi pääset opiskelemaan helposti verkkokoulutuksemme avulla. Kun kyseessä on täysin käsityönä tehdystä palvelusta, kuluttajille tulee osaaminen ainoastaan harjoittelemalla. Koulutukseen sisältyy kaksi lähipäivää, jossa ensimmäisessä teet mallillesi rakennekynnet tippimenetelmällä ja toinen lähikoulutuspäivä on 3 – 4 viikon kulutta, jolloin teet samalle mallille kynsihuollon.

Rakennekynsien peruskouutus on tukeva pohja, josta lähdetään syventämään osaamista oman aikataulusi mukaan. Voit alkaa tekemään rakennekynsiä osana palvelutarjontaasi tai erikoistua pelkästään kynsiammattilaiseksi ja keskittyä tekemään ainoastaan palveluita, joita tehdään kynsille.

Voit valita koulutuksen aloituspaketilla sen mukaan, miten suunnittelet alkavasi tekemään rakennekynsiä. Halutessasi kynsien tekemisestä sinulle ammatin suosittelen koulutusta PRO aloituspaketilla, sillä siinä monipuolisesti tuotteita kynsien tekemiseen. Mutta jos tuntuu ettet ihan vielä halua alkaa tekemään rakennekynsiä intensiivisesti, suosittelen pienempää aloituspakettia koulutuksella.

Lähikoulutus tapahtuu Savonlinnassa tai Helsingissä ennalta sovittuina lähipäivinä, jotka sovitaan koulutuksen ostamisen jälkeen.

Kurssin ohjaaja

ansu ansu Tekijä

Rakennekynsi

1 700,00 

Rakennekynsi basic

1 170,00 
0%

Yrityksen esittely ja tietoa rakennekynsistä

 Kehomme toiminta ja mitä kynsien tekemisessä tulee ottaa huomioon

 Työvälineet ja tarvikkeet

Rakennekynsien tekeminen step by step

  Kynsihuollon tekeminen

 Erilaisia kynsivariaatioita

 Allergiset reaktiot

 Asiakkaan konsultointi ja opastus

 Näin myyt osaamistasi

 Miten saat päivitettyä tietoa jatkossa

 Tuotteiden tilaus

 Syvennä osaamistasi ja laajenna palveluntarjontaasi

Kuvapankki 

 BONUS