Mikroneulaus

Mikroneulaus on kasvohoito kosmetologeille, jossa ihoon imeytetään ihon rakennetta vahvistavia ja korjaavia tehoaineita pienien mikrokanavien avulla. Tuotteet saadaan imeytymään epidermikseen ja dermikseen pienten reikien avulla, jotka on saatu aikaiseksi nopeasti alaspäin stampaavan neulauspään avulla. Hoidon teho perustuu ihon kykyyn uusiutua sen jälkeen kun sille aiheutetaan hallittu trauma ja hoidon tehoa tehostetaan vielä Monteil Parisin ammattikosmetiikallla.

Kosmetologit ovat saaneet Mikroneulauksella loitavia hoitotuloksia jo 30 vuoden ajan ikääntymisen merkkien hoitoon, juonteisiin, rosaceaan, arpiin ja pigmenttimuutoksiin.

Valittavanasi on Monteil Parisin johdoton mobiiliPen, jonka neulauspäässä on 36 neulaa tai LCN:n Beauty Pad 3.0 , jonka neulauspäässä on 20 neulaa. Molempien laitteiden neulan pituutta on helppo säätää hoidon tarpeen ja ihon tuntemuksien mukaan.

Ostettuasi laitteen ja koulutuksen pääset heti siirtymään verkkokoulutus moduuleihin. Koulutukseen sisältyy myös lähiopetusjakso, jossa teet valvonnassani Mikroneulaus kasvohoidon mallillesi. Lähiopetus päivä valitaan koulutuskalenterimme koulutuspäivistä. Koulutukset toteutetaan Savonlinnassa tai Helsingissä.

Laitteen ja koulutuksen lisäksi katsomme sinulle yhdessä ennen lähipäivään osallistumista tuotepaketin hoitojen tekemiseen ja kotimyyntiin Monteil Parisin
Anti-Aging ammattikosmetiikka sarjasta. Tuotteiden ostaminen on osa koulutusta, mutta haluan jakaa kustannukset pienempiin eriin.

Kurssin ohjaaja

ansu ansu Tekijä

Mikroneulaus

5 270,00 

mikroneulaus mobil pen

950,00 
0%

Tervetuloa mikroneulauskoulutukseen

Miten kehomme toimii ja mitä pitää ottaa huomioon

Työtarvikkeet ja -välineet

Työn vaiheet step by step

Ihon hoitaminen mikroneulauksen jälkeen

Näin myyt osaamistasi

Miten saat päivitettyä tietoa jatkossa

Tuotteiden tilaus

Syvennä osaamistasi ja laajenna palveluntarjontaasi

Kuvapankki